Bestellen via onze webshop:

Veilig Betalen
Bij AltijdSporten.nl kun je veilig en gemakkelijk betalen via iDeal, Bankoverboeking, Visa, Mastercard, Maestro, het belgische Mister Cash. De transacties die worden verricht op AltijdSporten.nl, worden beveiligd door het betaalsysteem van MultiSafepay. Alle informatie die wordt uitgewisseld voor de uitvoering van de betaling, wordt gecodeerd via het SSL-protocol. Deze gegevens kunnen niet worden opgespoord, onderschept of gebruikt door derden. Ze worden ook niet bewaard in onze computersystemen.

Verzenden & verzendkosten
Bestellingen op werkdagen vóór 17.00 uur geplaatst en betaald worden op dezelfde dag verzonden. De verzendkosten in Nederland en België zijn gratis als je bestelling meer dan € 25 euro bedraagt. Door alle bestellingen onder de €25 vragen we € 3,45 verzendkosten.

De pakketten worden verstuurd met PostNL. Je ontvangt van ons een e-mail met daarin jouw track & trace code, zodat je je pakketje kunt volgen op PostNL.nl. PostNL biedt jouw bestelling tot twee keer aan, biedt het aan bij de buren als je niet thuis bent, daarna kan het pakket tot twee weken worden afgehaald op het Postkantoor of PostNL Business Point.

Ruilen of retourneren
Bij AltijdSporten.nl kunt u alle artikelen binnen 14 dagen na ontvangst ruilen of retourneren.Voorwaarde is wel dat het product compleet en ongebruikt is (inclusief prijskaartje) en in een deugdelijke en onbeschadigde verpakking zit. Niet alle artikelen kunnen geruild worden: sportvoeding en batterijen zijn uitgesloten.

Omruilen
We hebben voor gekozen voor de snelste manier van omruilen. We vinden namelijk dat een ruilprocedure voor zowel de klant als voor ons vaak een onnodig omslachtig proces is.

Wil je je schoenen toch liever een maatje groter of kleiner, of vind je bij nader inzien een ander shirt toch mooier passen bij je broek? Retourneer dan het oude product via onze retourprocedure en plaats via onze site vervolgens een nieuwe bestelling voor het juiste product. Het openstaande bedrag van je retourzending wordt na ontvangst teruggestort. De retourkosten zijn wel voor eigen rekening.

Op deze manier heb je heel snel het gewenste product in huis en hoef je niet te wachten tot wij het product hebben omgeruild.

Retourneren
Je stuurt het artikel aan ons retour en ontvangt het aankoopbedrag terug. Artikelen uit de sale mogen ook geretourneerd worden. Voeg altijd de factuur bij de retourzending, graag met vermelding van de reden van retour. Voor vragen kan je contact met ons opnemen via:  040 207 00 32 of sales@altijdsporten.nl

Terugstorttermijnen na een retournering of annulering
Betaling met iDeal of vooruitbetaling: binnen 5 werkdagen na ontvangst van je retour. Betaling met creditcard: binnen 3 weken. Voor eventueel gebruikte kortingsbonnen ontvang je een nieuwe kortingcode.

Retouradres
AltijdSporten.nl
Kerverijplein 32
5554 CX Valkenswaard

Altijdsporten.nl - Bestelprocedure