Onze Sportweken & Clinics 2018
01-09-2017

Onze Sportweken & Clinics 2018

Bekijk hieronder de sportweken en clinics van 2018

TRAILRUNCLINIC LEUSDEN | Zaterdag 3 februari 2018
Heb je het trailrunnen ontdekt? Geniet je van de natuur, de mensen en deze avontuurlijke manier van sportief bezig zijn? Wil je graag tips krijgen over je trailruntechniek van een professioneel trainer? Doe dan mee met onze trailrunclinic!
Alle informatie & aanmelden >>

BERGTRIATHLON CLINIC LEUSDEN | Zaterdag 3 februari 2018
Geniet jij van de afwisseling van de sporten zwemmen, fietsen en lopen. Houd je van de natuur en deze avontuurlijke en uitdagende manier van sportief bezig zijn? Dan wil je vast graag tips krijgen van een professioneel trainer? Doe mee met onze triathlonclinic!
Alle informatie & aanmelden >>

SNEEUWWEEK QUEYRAS ZUID FRANKRIJK | 3 t/m 10 maart 2018
Je bent fit en je bent in voor een uitdaging in de winter. Jij wil avontuur! Het liefste wil je nóg fitter terugkomen in Nederland om je sportseizoen een supergoede start te geven. Wij hebben een unieke bestemming gevonden waar we deze winter een unieke trektocht op sneeuwschoenen gaan doen o.l.v. Allard van Lingen van Sneeuwwandelen.com: Het ruige en verlaten natuurgebied de Queyras in Zuid Frankrijk.
Alle informatie & aanmelden >>

TRAILRUNCLINIC Nijmegen | Zondag 6 mei 2018
Als vervolg op de eerste clinic in februari zoeken we deze ochtend meer hoogteverschillen op. Wil je graag tips krijgen over je trailruntechniek van een professioneel trainer? Doe dan mee met deze trailrunclinic. Iedereen is welkom, ook als je er de 1e keer niet bij was of niet meegaat met de Trailrunweek!
Alle informatie & aanmelden >>

BERGTRIATHLON CLINIC Nijmegen | Zondag 6 mei 2018
Als vervolg op de eerste clinic in februari zoeken we deze middag meer hoogteverschillen op, op de fiets én trailende! Iedereen is welkom, ook als je er de 1e keer niet bij was of niet meegaat met de Trailrunweek!
Alle informatie & aanmelden >>

BERGTRIATHLONWEEK ZUID FRANKRIJK | 26 mei t/m 2 juni 2018
Een triathlonavontuur in de bergen. Zwemmen in een prachtig bergmeer, wielrennen in een berglandschap en tot slot een trailrun of bergloop door de ruige natuur. Spreekt dit jou aan? Lees dan snel verder!
Alle informatie & aanmelden >>

TRAILRUNWEEK (jubileum editie!) ZUID FRANKRIJK | 23 t/m 30 juni 2018
Na vier succesvolle Trailrunweken gaan we in 2018 ons 5 jarig jubileum vieren met een speciale editie van de Trailrunweek! Ook dit jaar besteden we tijdens de week aandacht aan je klim- en daaltechniek, maar daarnaast ontwikkelen we nieuwe trails en trailavonturen zoals de Raft-Trail waarbij we trailend bij een raft aankomen om daarmee, onder professionele begeleiding van Raft Instructeurs, weer terug te komen bij onze startplek.
Alle informatie & aanmelden >>

Wil je direct meer weten? Neem dan contact op met Jantiene. In september kun je alle reisinformatie op je gemak lezen op deze website en Facebook.