AltijdSporten.nl is vernieuwd!
06-04-2017

AltijdSporten.nl is vernieuwd!

Nieuwe merken

Merken waarmee we jou altijd willen laten sporten zijn Kari Traa, Funkita, Salomon, Arc’teryx, Ultimate Direction, Black Diamond, Petzl, OOfos, Fusion, Herzog, Compressport, Injinji, Hammer, Hydrapak.

Evenementen & Sportweken in Nederland én Zuid - Frankrijk

Oprichtster van AltijdSporten.nl, Jantiene Hannessen, is eind 2016 naar Frankrijk verhuisd. Ze gaat vanaf nu naast de Trailrunweek nog meer evenementen ontwikkelen voor AltijdSporten.nl in Puy Saint Vincent (Fr) wat gelegen is in het prachtige en ruige buitensport gebied, het Nationaal Parc des Ecrins. Blijf op de hoogte van alle evenementen en sportweken >>

Testen & Reviews

Het is ook leuk om te vertellen dat er door Jantiene, de vertrouwde Kari Traa meisjes Sanne, Marjolein, Tessa en Lisette en bekende en onbekende mannen de producten van de webshop blijven testen. We delen onze ervaringen graag met jou met foto's in de social media en reviews op deze blog. Wil je daarvan op de hoogte blijven? Volg ons dan op Facebook en Instagram!

Service

Omdat al deze vernieuwingen niet ten koste mogen gaan van de service van de webshop is er vanaf januari 2017 een samenwerking met Kai Lemmen en Marc van Dijk van Scarabee Sports en Outdoor. Dit zijn bekende gezichten op de trails en nemen meer dan 20 jaar retailervaring mee. We genieten van onze samenwerking en komen je graag tegen in Nederland of Frankrijk tijdens één van onze evenementen of sportweken.

altijdsporten.nl evenementen en testen
Samen gaan we AltijdSporten!