fbpx
NKBV Filmpjes Trailrunning

NKBV Filmpjes Trailrunning

Voor de NKBV, de Nederlandse Klim en Bergsport Vereniging, werd Jantiene gevraagd om filmpjes over trailrunning te maken. Ze maakte ze in haar geliefde Nationaal Parc des Ecrins in Zuid Frankrijk waar ze de meeste Trailrunweken organiseert. In de filmpjes vind je dan ook geregeld beelden van de Lente– of Herfst Trailrunweek!

Jantiene ‘Het was een feestje om de filmpjes te maken in mijn vertouwde achtertuin. Het was wel raar om de dingen die ik normaal zo ‘soepel’ vertel nu ineens in een camera te vertellen, maar ik had er wel lol in om dat samen met de cameraman zo goed mogelijk te doen. Als ik de beelden zie krijg ik gelijk zin in het rennen in de bergen en dat was nou net onze bedoeling! Ik ben erg benieuwd wat jullie ervan vinden.’

Veel kijkplezier!

Daarom is Trailrunnen zo gaaf!

Wat is Trailrunning?

Zo begin je met trailrunning!

Wat heb je nodig om te trailrunnen?

Wat eet je tijdens het trailrunnen?

Er is veel te beleven in de Trailrunsport, daarom gaan we in 2019 weer nieuwe filmpjes opnemen over Trailrunning, bijvoorbeeld over snowtrailen en een meerdaagse. Is er een onderwerp waar je meer over wilt weten, geef het aan me door!