Retourneren

Ruilen of retourneren

Bij AltijdSporten.nl kunt u alle artikelen binnen 14 dagen na ontvangst ruilen of retourneren.

Voorwaarde is wel dat het product compleet en ongebruikt is (inclusief prijskaartje) en in een deugdelijke en onbeschadigde verpakking zit. Niet alle artikelen kunnen geruild worden: sportvoeding en batterijen zijn uitgesloten.

Omruilen

We hebben voor gekozen voor de snelste manier van omruilen. We vinden namelijk dat een ruilprocedure voor zowel de klant als voor ons vaak een onnodig omslachtig proces is.

Wil je je schoenen toch liever een maatje groter of kleiner, of vind je bij nader inzien een ander shirt toch mooier passen bij je broek? Retourneer dan het oude product via onze retourprocedure en plaats via onze site vervolgens een nieuwe bestelling voor het juiste product. Het openstaande bedrag van je retourzending wordt na ontvangst teruggestort. De retourkosten zijn wel voor eigen rekening.

Op deze manier heb je heel snel het gewenste product in huis en hoef je niet te wachten tot wij het product hebben omgeruild.

Natuurlijk mag je je aankoop ook retourneren en op het retourformulier aangeven wat je wensen zijn, deze procedure duurt echter iets langer. Bij een omruiling zijn de verzendkosten naar jou toe voor onze rekening.

Retourneren

Je stuurt het artikel aan ons retour en ontvangt het aankoopbedrag terug. Artikelen uit de sale mogen ook geretourneerd worden. Voeg altijd de factuur bij de retourzending, graag met vermelding van de reden van retour. Voor vragen kan je contact met ons opnemen via:  (040) 207 00 32 of sales@altijdsporten.nl

Terugstorttermijnen na een retournering of annulering

Betaling met iDeal of vooruitbetaling: binnen 14 werkdagen na ontvangst van je retour op de rekening waarmee je hebt betaald. Voor eventueel gebruikte kortingsbonnen ontvang je een nieuwe kortingcode.

Retouradres
AltijdSporten.nl
Kerverijplein 32
5554 CX Valkenswaard

Altijdsporten.nl - Retourneren