Sneeuwweek

Sneeuwweek

De afgelopen 3 jaar hebben we avontuurlijke trektochten gemaakt op sneeuwschoenen door het hooggebergte van Zwitserland, Italië en Frankrijk. In 2019 gaan we weer! Deze week lopen we onder leiding van een ervaring International Mountain Leader van Sneeuwwandelen.com

Tijdens de Sneeuwweek maken we dagtochten op sneeuwschoenen tussen de 6 en 8 uur en overbruggen daarbij zo’n 1000 hoogtemeters. We trekken van hut naar hut die zowel bemand als onbemand kunnen zijn. Alles wat je nodig hebt deze week zit in je rugzak. Je loopt uiteraard met de Lawine 3-eenheid én een ABS Airbag (rugzak) om de trektocht zo veilig mogelijk te maken. Al deze materialen zitten bij de reisprijs inbegrepen.

Kortom, je beleefd een groot avontuur in een witte wereld waar we niemand tegenkomen en ondertussen heerlijk sportief bezig zijn! Het aantal plekken per Sneeuwweek is beperkt. Vaak is dit maximaal 10 personen.

Sneeuwweek Queyras

Vanuit het hoogstbewoonde dorpje in Frankrijk, St. Véran in de Queyas in Zuid Frankrijk start onze trektocht in 2019. De definitieve datum maken we in mei dit jaar bekend. Bekijk hieronder alvast een paar foto’s om een goede indruk te krijgen van de Sneeuwweek.

Wil je mee of meer weten?

Stuur dan even een berichtje!