Over ons

Over ons

Leuk dat je op AltijdSporten.nl komt kijken!

Jij bent vast gek op de bergen! Daarnaast ben je wellicht ook nog een trailrunner, triathleet, wielrenner of andere duursporter met een avontuurlijke instelling. Gaaf! Dan maken we je vast blij met onze unieke sportreizen op de mooiste plekken in de Alpen. Het hele jaar door kun je met ons op pad!

AltijdSporten.nl deelt passie voor sporten onder alle omstandigheden!

Wie en wat is AltijdSporten.nl

Intiatiefnemer van AltijdSporten.nl is Jantiene Hannessen. ‘Ik ben gek op alles dat met sport te maken heeft, daarom heb ik in 2013 AltijdSporten.nl opgericht.

Naast het verkopen van kleurrijke sportspullen in de webshop ging ik steeds meer sportieve evenementen organiseren en al vanaf het eerste jaar waren de Trailrun- en Sneeuwweek geweldige en succesvolle sportreizen. Ik werd met dit alles enorm ondersteund door mijn toffe en vrolijke ‘Kari Traa Meisjes-team‘ en vele anderen. In 2017 ben ik gestopt met de webshop en is AltijdSporten.nl een reisorganisatie.

 

Passie!

Ik ben een bruisbal, een concepten-bedenker & bewaker en organisator. Daar-word-ik-heel-erg-blij-van! Meer ideeën dan tijd zeg maar.

Terwijl ik over de paadjes ren, in diepe sneeuw struikel of doorweekt van de regen van mijn fiets afstap … op dat soort momenten besef ik heel goed: ik BEN AltijdSporten.nl. ‘Passie voor sporten onder alle omstandigheden‘. Dat is het écht. Passie. Voor de sport. Altijd. En het liefst samen. De beleving en ervaring delen met gelijkgestemden. In het moment zijn. Ik ben er gek op!

Ik ben veel in de Hautes-Alpes te vinden. De contrasten van hoog en laag, de ruigheid van de natuur, de vergezichten, de eindeloze stilte, de zon er bijna elke dag schijnt en de versimpeling van het leven. Het raakt me en geeft me keer op keer het gevoel dat ik leef.

Herfst Trailrunweek AltijdSporten.nl

De sportreizen

Omdat AltijdSporten.nl zo ontzettend ‘ik’ is, zul je altijd een deel van mij terugvinden in de reizen. Al sportende, alleen of met anderen, schaaf ik mijn reisideeën bij tot ik vind dat het écht een AltijdSporten.nl-reis is. Vervolgens zoek ik daar het beste en leukste team bij, zodat jij met de tofste reis meegaat.

Bij een AltijdSporten.nl-reis kun je het volgende verwachten

  • Plezier!
  • Veel buitenzijn, bewegen met een grote nadruk op de beleving van de indrukwekkende natuur
  • Verwondering over waar je bent én wat je kunt!
  • Persoonlijke benadering
  • Vakantie sfeer; niks moet en bijna 😉 alles mag
  • Ontspannen en comfortabel verblijf
  • Voeding van locale producten
  • De leukste en beste professionals
  • Waar mogelijk werken wij met lokale mensen

In bovenstaande lees je ook de kleinschaligheid van AltijdSporten.nl. Bij AltijdSporten.nl gaat om een paar reizen per jaar. Elke reis heeft z’n eigen, unieke karakter.

Wie ben jij?

Nu je wat meer van mij weet ben ik benieuwd naar jou! Ben jij een AltijdSporter? Ik hoop je te ontmoeten op één van de reizen of trailrun– of triathlon clinic! Je bent altijd welkom!

Vrolijke groet,
Jantiene

AltijdSporten.nl