fbpx
Trailrunclinics 2019

Trailrunclinics 2019

Trailrunnen is een geweldige sport voor iedereen die gek is op hardlopen en buiten zijn. Je bent niet alleen sportief bezig, maar je geniet ondertussen volop van de natuur.

Elk seizoen van het jaar zie je de omgeving veranderen, terwijl je over de singletrails loopt kom je daar volop mee in aanraking. Wortels, zandbakken, rotsen, boomstronken, modder, klimmen en dalen. Je kunt van alles tegenkomen en soms moet je zelfs door het water! Trailrunnen is een soort avontuur dat altijd en overal weer anders kan zijn.

Meld je direct aan >>

AltijdSporten.nl Trailrunclinic

Trailrunclinics 2019

Sinds 2014 organiseren we twee keer per jaar een Trailrunclinic in een mooi natuurgebied in Nederland. In 2019 ben je van harte welkom op zondagochtend 17 februari in Austerlitz bij Zeist en donderdagavond 2 mei in het heuvelachtige Groesbeek.

Voor wie

Deze clinics zijn voor iedereen die mee gaat met een sportreis of overweegt om mee te gaan. Ga je niet mee, maar wil je zoveel mogelijk leren over trailrunnen? Kom dan ook, iedereen is welkom!

We lopen tijdens de clinic, met regelmatig een onderbreking voor de oefeningen, ongeveer 10km in 1,5 á 2 uur.

Trailrunclinic AltijdSporten.nl

Zondagochtend
17 februari 2019

Donderdagavond
2 mei 2019

Austerlitz
9.30 – 12.00 uur

Tijdens deze clinic beklimmen we de Pyramide van Austerlitz.  

Groesbeek
19.00 – 20.30 uur

Met de liefhebbers lopen we na de clinic nog een Avondzontrail!

Tijdens deze clinic kwam aan bod:

materiaal
wendbaarheid
terrein trailtips
core stability
trailen in de Alpen
blessure preventie van sportarts Bernard te Boekhorst

Tijdens deze clinic komt aan bod:

klimtips
daaltechnieken
blessure preventie
wat neem je mee
wat trek je aan
inpakken rugzak

De clinic is al geweest.
Bekijk hier de foto’s van Harry en van Berend-Jan.

De clinic kost €15,00

De clinic wordt gegeven door Jan Stehouwer van Ironmanager en is incl. een hapje en drankje.

Ga je mee met één van onze sportreizen in 2019? Dan is deze clinic gratis.

Meld je direct aan >>

Test & Train

Tijdens de clinic kun je een aantal producten gratis testen. Een mooie gelegenheid mooie en fijne sportspullen te testen en te gebruiken in de omstandigheden waarvoor jij ze wil gaan gebruiken! Bij je inschrijving kun je aangeven of je hier interesse in hebt.

Herzog Medical Test & Train | AltijdSporten.nlTijdens onze trailrunclinics kun je gratis de Herzog Medical kousen laten opmeten en tijdens de clinic testen. Een ideale manier om kennis te maken met de compressiekousen van Herzog!  Bevallen de kousen? Dan kun je deze na de clinic met 10% korting kopen.


ON Running | AltijdSporten.nlON Running werd geboren in de Zwitserse Alpen met maar één doel: een revolutie in de belevenis van het hardlopen. Het is allemaal gebaseerd op één duidelijk idee: zachte landingen gecombineerd met behoud van explosiviteit. Of, zoals ze het noemen, je loopt op wolken!